حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

گامی بلند به نفع ورزش حاشیه مشهد|احداث ۵ پروژه ورزشی در منطقه سه با اعتبار ۳۲۰ میلیاردی

  • کد خبر: ۱۲۴۴۳۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
گامی بلند به نفع ورزش حاشیه مشهد|احداث ۵ پروژه ورزشی در منطقه سه با اعتبار ۳۲۰ میلیاردی
رئیس کمیسیون ویژه ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از احداث ۵ پروژه ورزشی در منطقه سه، با اعتبار ۳۲۰ میلیارد ریالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین علوی‌مقدم با اشاره به نگاه ویژه کمیسیون ورزش و جوانان نسبت به ارتقاء سرانه‌های ورزشی، اظهارکرد: در سال جاری توجه ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهر به خصوص در پهنه‌های حاشیه‌ای شده که نمونه بارز آن را در تعریف پروژه‌های متنوع ورزشی در قالب پروژه‌های زودبازده شاهد هستیم.

وی با اشاره به اهتمام ویژه شهرداری منطقه ۳ در این زمینه، افزود: با پیشنهاد شهروندان و تایید کمیته نظارتی شماره ۵ شورای اسلامی شهر، ۵ پروژه ورزشی زودبازده در محله‌های هدف تعریف نموده که احداث برخی از این پروژه‌ها آغاز شده است.

علوی‌مقدم گفت: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به احداث زمین ورزشی محله "دروی" با مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع مساحت و اعتبار ۳۵ میلیارد ریال اشاره کرد؛ ۵ میلیارد ریال از اعتبارات پروژه مذکور از محل اعتبارات دولتی بوده و دارای امکانات متنوعی از جمله زمین چمن مصنوعی، زمین فوتبال آسفالته، سکوی تماشاگر، آبخوری و ... خواهد بود.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: احداث زمین ورزشی محله بهمن نیز با مساحت ۳ هزار مترمربع و با اعتبار ۷ میلیارد تومانی در خیابان ۲۲ بهمن، با امکاناتی، چون زمین چمن مصنوعی، زمین ورزشی آسفالته، سکوی تماشاگران، رختکن و ... آغاز شده است.

علوی‌مقدم گفت: احداث و تجهیز سوله ورزشی چند منظوره قائم ۲۵ در محله بلال با اعتبار ۹۵ میلیارد ریالی و تملک و احداث زمین ورزشی روباز در انتهای مهرمادر ۱۹ واقع در محله مهرمادر شمالی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی از دیگر پروژه‌های پیش‌بینی شده در این خصوص است.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به کمبود‌های منطقه سه در خصوص زیرساخت‌های ورزشی، اضافه‌کرد: از همین رو، تصمیم گرفته شده زیر عرشه پل کابلی امام‌حسین (ع) نیز به یک مجموعه ورزشی با امکاناتی، چون زمین والیبال، بدمینتون و تنیس روی‌میز با اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی احداث شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->